Få en rollator og gå ture med hunden

rollator

For mange ældre mennesker er der en helt særlig glæde i friheden til selv at kunne gå en tur. I takt med at vi bliver ældre, begynder vores kroppe så småt at lukke ned. Det er selvfølgelig meget forskelligt for hurtigt dette går, men for mange ældre mennesker, bliver det sværere og sværere at bevæge sig omkring i takt med at man bliver ældre.

Hvis du har problemer med at gå eller kender en, der har problemer med at gå, kan en rollator være det næste skridt. En rollator kan give den nødvendige støtte, der skal til for at den ældre kan blive ved med at bevæge sig frit omkring. For nogle ældre er det muskler og led, der gør det svært at gå. For andre er det balancen. Uanset grunden, kan en rollator være den støtte, der skal til.

Der findes både rollatorer til udendørs og indendørs brug. Hvis du har en hund, som du elsker at gå tur med, skal dit dårlige helbred ikke afholde dig fra at gå ture med hunden. Det kan være fantastisk for ældres helbred at gå korte ture, selv hvis de er gangbesværede. Man skal sørge for at holde sig i gang. Derfor er en rollator til udendørs brug den perfekte løsning, hvis det efterhånden er blevet svært at gå og holde balancen.

Er en rollator relevant for dig?

Rollatoren kan bruges som en støtte, hvis man har svært ved at holde balancen. Rollatoren kan også bruges, hvis man har brug for at hvile sig undervejs. Man kan også få rollatorer med kurve på, der er perfekte til indkøbsturen. Er du i tvivl om en rollator overhovedet er relevant for dig, og i så fald hvilken rollator, du har brug for, får du her nogle få råd.

Hvis du nyder at gå ture med din hund, men efterhånden har svært ved at gå, kan en rollator være relevant for dig. Det kan være svært at gå af flere årsager. Måske har du svage muskler i benene, smerter i ben eller smerter i ryggen, dårlig balance eller oplever svimmelhed. I disse tilfælde kan en rollator være en god løsning. Hvis du er i tvivl om hvilken type rollator, kan du læse mere om vigtigheden af at vælge det rigtige hjælpemiddel lige her.

Sådan kommer du godt i gang

Hvis du allerede nu ved, at du skal have en rollator, får du her nogle få råd til, hvordan du kommer i gang med at bruge den. Inden brug, skal brugsanvisningen altid læses grundigt. Afhængig af om rollatoren er samlet, når den ankommer, skal dette selvfølgelig også gøres.

Sørg for at rollatoren er indstillet i den rigtige højde inden brug. Den rigtige højde findes ofte ved man står ret med hænderne løst hængende ned af siden, hvor overkanten af håndgrenen på rollatoren skal have den samme højde som håndleddene. Der kan dog være individuelle hensyn, der skal tages. Sørg desuden for at sædehøjden passer, hvis der er sæde på rollatoren.

Hvor investorer der administrerer deres egne millioner ser muligheder i 2018

Investorer med mere end $1 million på en mæglerkonto, som de handler med på egen hånd, forbliver hårdføre på den amerikanske økonomi.

Alligevel siger investorerne, at de er meget mere tilbøjelige til at investere i udlandet i år, end de har i nyere tid, ifølge en undersøgelse fra E-Trade Financial.

Langtidsvarende bekymringer omkring det amerikanske aktiemarkedsvurdering, præstations-jagt i populære internationale aktier og en anerkendelse af, at markedet er gået globalt, driver al handel.

Læs alt om det på CNBC.

Jordan Belfort: ICO’er er den største svindel nogensinde, siger ‘Wolf of Wall Street’

Jordan Belfort, som var den virkelige inspiration bag filmen The Wolf of Wall Street med Leonardo DiCaprio, har sagt, at trenden for de første ICO’er er den største svindel nogensinde.

Ifølge Financial Times sagde hr. Belfort, at “Fortalere for ICO’er er igang med et massivt fupnummer af højeste orden.”

Hans advarsel kommer efter en kraftig stigning i ICO’ernes popularitet, hvorigennem virksomheder samler finansiering ved at sælge investorer digitale tokens i bytte for kryptovaluta, såsom Bitcoin og Ethereum.

Hr. Belfort vurderede, at 5-10% af ICO’erne er svindel.

Læs videre på The Independent.

Alibaba indtjening: Singles Day var et hit, men logistik og cloud løsninger vil også være i fokus

Mens andre detailhandlere blev klar til ferie-shopping rusen, fejrede Alibaba Group Holding Ltd allerede sin egen ferie succes fra Singles Day, en massiv november shopping begivenhed, som er større end Black Friday.

Momentum fra Singles Day forventes at give et stort løft til Alibaba BABA, + 3,47% af salget, når virksomheden rapporterer indtjeningen i december kvartalet d. 1. februar.

Investorer ved allerede, at Alibaba brød sin egen rekord under 11/11-arrangementet takket være opdateringer på en virksomheds live blog.

Der forøgede e-handel giganten sin brutto merchandise volumen for dagen oversteg 25 milliarder dollar, en stigning på 39% fra året før.

Læs alt om det på Marketwatch.